Arvot

Kahden kulttuurin päiväkoti kasvattaa lapsia kansainvälisyyteen ja erilaisuuden hyväksymiseen. Miska-talossa suomen ja venäjän kielet kulkevat rinnakkain.

Suomalais-venäläisen päiväkodin tehtävänä on opettaa suomalaisille lapsille venäjän kieltä ja kulttuuria sekä turvata venäjänkielisten lasten äidinkielen kehitys ja säilyminen. Vahva äidinkieli on perusta kaiken ajattelun ja itsetunnon kehittymiselle, myös uuden kielen oppimiselle. Oman kotikielen turvaamisen lisäksi suomenkielen oppiminen on tärkeää.

Kulttuuriperinteet välittyvät lastenkirjallisuuden, lasten laulujen ja perinteisten venäläisten ja suomalaisten juhlien välityksellä.

Lapsuus on jakso, jolla on oma tärkeä arvonsa. Jokainen lapsi on ainutlaatuinen yksilö. Kaikilla lapsilla on oikeus tulla hyväksytyksi ja ihmisten erilaisuutta tulee kunnioittaa. Erilaisuuden kunnioittaminen vaatii hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja. Ryhmän jäsenenä toimimisen oppiminen on tärkeää.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/miskta/public_html/wp-includes/functions.php on line 5107